Bedwing Je Acne

In 4 maanden je acne onder controle

De behandeling

Wil je acne écht grondig aanpakken? Met het Bedwing Je Acne programma maken we je huid zo egaal mogelijk. In 6 behandelingen pakken we alle kenmerken van acne aan. Denk aan puistjes, onderhuidse ontstekingen, een vette huid, verstopte poriën, rode vlekjes en acnelittekens. 

Een uniek concept voor minder acne
Acne is bij iedereen anders. En precies daarom heb je een persoonlijk behandelplan nodig. Tijdens de intake horen we graag wat je wilt en verwacht. Zo hebben we alle informatie voor een behandelplan dat helemaal bij je huid past.

Na de intake volgen de behandelingen. Hierbij halen we alles uit de kast om je acne aan te pakken en je huid in topconditie te krijgen. Hoe? Met reinigende behandelingen, peelings en/of microneedling. Door peelings wordt je bovenste dode huidlaag dunner, zodat je poriën minder snel verstopt raken en het talg beter naar buiten kan komen. Microneedling gaat dieper in de huid, dit werkt vooral goed tegen vlekjes en acnelittekens.

Je krijgt de juiste huidproducten
Ook thuis kan je aan de slag. Tijdens de behandeling krijg je van ons de juiste producten om acne en talg effectief aan te pakken. Zo wordt je huid sneller mooier. 

In een 4 maanden tijd een  gladdere en stralende huid
Het Bedwing Je Acne programma kost 849,-. Dit is inclusief de producten zodat je de eerste maanden voorzien bent.

Voordelen Bedwing Je Acne

 • Een gezondere en egalere huid

 • Inclusief producten voor thuis

 • Grondige aanpak tegen acne

  Veelgestelde vragen

  Zijn de resultaten blijvend?

  Wat als mijn acne terugkomt?

  Al jarenlang heb ik veel geld uitgegeven aan allerlei producten zonder het gewenste resultaat. uiteindelijk ben ik via via hier terecht gekomen. Ik vond het spannend aangezien ik al zoveel geprobeerd had. Nu is mijn huid rustiger en kan ik het met de juiste producten en af en toe een onderhoudsbehandeling heel mooi houden. Ik heb eerlijk en duidelijk advies gekregen en de juiste tools om mijn huid mooi te houden.

  Wendy