Boost Je Huid

Mooi ouder worden

De behandeling

Huidveroudering treedt vanzelf op. Dit gebeurt op verschillende manieren. Denk aan rimpels langs je mond, lijnen in je voorhoofd, vlekjes, vaatjes en zonschade. Wil je je huid next level aanpakken? Dan is het Boost Je Huid programma echt iets voor je. In 6 behandelingen brengen we je huid in topconditie.

Een uniek concept voor huidverjonging
Bij de intake horen we graag wat je wilt en verwacht. Ook maken we gelijk een huidanalyse. Zo hebben we alle informatie voor een behandelplan dat helemaal bij je huid past. We geven je ook advies voor je huidverzorging thuis. Als je producten gebruikt die positief werken voor je huid, heb je namelijk beter resultaat. En daar doe je het natuurlijk voor. 

Na de intake volgen de behandelingen en halen we alles uit de kast om je huid in topconditie te krijgen. Dit doen we met de hulp van onze lasers, peelings, medische microneedling en verzorgingsproducten. 

In een half jaar tijd halen we je mooiste huid naar boven
Een pakket van zes behandelingen kost geen €1025,-, maar €849,-! Elke vier weken vindt de behandeling plaats. Het pakket is acht maanden geldig, dus je hebt wat speling. 

Voordelen Boost Je Huid

  • Een jongere en egalere huid

  • Bespaar tijd en uiteindelijk ook geld

  • Pak alle facetten van huidveroudering aan

    Mijn huid is weer stralend en mooi egaal. Ik was erg gefocust op mijn rimpels, deze zijn nu ook verminderd. Maar vooral het feit dat de kleurverschillen in mijn huid, veroorzaakt door zonschade en vaatjes, verbeterd zijn, zorgt ervoor dat mijn huid een veel jongere uitstraling heeft. Ik ben heel blij!

    Ria