Herstel Je Pigment

Pigment weer onder controle

De behandeling

Heb je last van pigmentvlekken in je gezicht? Met het Herstel Je Pigment programma verminderen en/of verdwijnen je pigmentvlekken in 6 maanden tijd. Hoe? We combineren verschillende behandelingen en pakken zo oppervlakkig én dieperliggend pigment aan. Lees snel verder en ontdek of dit pakket iets voor je is.

Een uniek concept voor minder pigment
Bij de uitgebreide intake horen we graag wat je zoekt en verwacht. Ook maken we gelijk een huidanalyse. Hiermee zien we de status van je huid. Denk aan zonschade, pigmentverschillen, je doorbloeding en je huidtextuur.

Na de intake volgen de behandelingen. Hierbij halen we alles uit de kast om je pigmentvlekken aan te pakken. Dit doen we met behulp van peelings en medische microneedling.

Je krijgt de juiste huidproducten
Bij pigmentvlekken is er schade onder je huid. Hier kom je niet meer vanaf. Gelukkig kan je de aanmaak van (nieuw) pigment wel tegengaan door juiste huidproducten te gebruiken. Tijdens de behandeling krijg je van ons de producten om je pigmentvlekken ook thuis effectief aan te pakken. Alles voor het beste resultaat!

In een half jaar tijd halen we je het maximale uit je huid 
Het Herstel Je Pigment programma kost 849,-. Dit is inclusief de producten, zodat je de eerste maanden volledig voorzien bent.

Voordelen Herstel Je Pigment

  • Een stralende en egalere huid

  • Inclusief producten voor thuis

  • Pak pigment zo grondig mogelijk aan

    Tijdens mijn zwangerschap ontstonden grote donkere plekken op mijn gezicht. Met make-up kreeg ik het niet weggewerkt. Uiteindelijk heb ik toch de stap genomen. En wat een spijt dat ik die niet eerder heb gedaan. Mijn huid is niet alleen egaler van kleur, maar ook veel stralender en mijn beginnende lijntjes zijn ook verminderd ;-)

    Maud