Acnebehandeling

Voor een egalere huid zonder ontstekingen en mee-eters

De behandeling

Stoor jij je aan pukkeltjes en onzuiverheden? Met de acnebehandeling maken we je huid zo egaal mogelijk. De behandeling start met het grondig reinigen van je huid. Dit doen we met producten die afgestemd zijn op jouw huid. Daarna verwijderen we je puistjes en mee-eters door ze met een dun, steriel naaldje aan te prikken.

Vaak pakken we gelijk een peeling mee. De verschillende zuren in peelings zorgen ervoor dat je dode huidcellen beter loslaten. Je krijgt de peeling die het beste past bij je huidtype en vorm van acne.

Medische microneedling is ook onderdeel van de acnetherapie. En dat is niet voor niets. Het verbetert je huidconditie, herstelt je talgproductie, vermindert een rode huid en maakt kleine littekens minder zichtbaar. 

Advies voor thuis

Een zo mooi mogelijke huid voor jou. Dát is ons doel. Voor het beste resultaat adviseren we je om goede huidverzorgingsproducten te gebruiken. Op deze manier houd je zo snel mogelijk je acne zelfstandig onder controle. Soms raden we je aan om bepaalde producten juist niet meer te gebruiken. Dit doen we alleen als producten het herstel van je huid belemmeren. Zonde van de behandeling, toch? 

Resultaten

Acne is afhankelijk van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld je hormonen. Dit maakt het lastig om vooraf het aantal behandelingen te bepalen.

Wil je graag maximaal resultaat? Volg onze thuisadviezen op, gebruik goede producten en leef zo gezond mogelijk. Soms is ondersteunende medicatie van de huisarts of dermatoloog noodzakelijk.