Plasma ooglift

Een frisse blik zonder operatie

De behandeling

Je huid wordt door de jaren heen slapper. Hierdoor kunnen je oogleden gaan hangen. Vind je dit niet prettig, maar is een chirurgische ingreep een te grote stap voor je? Dan is de plasma ooglift wellicht iets voor je. Een groot voordeel: deze behandeling heeft een korte hersteltijd. 

Hoe werkt de ooglift?
Bij de ooglift gebruiken we een speciaal apparaat dat plasma maakt. Dit is het best te vergelijken met bliksemflitsjes, maar dan in extreem kleine vorm. Met de plasmabehandeling verdampen we zeer kleine puntjes huid, waardoor deze direct samentrekt. Hierdoor creëren we een liftend effect van de huid. Bij het herstel groeien de puntjes naar elkaar toe, waardoor je huid krimpt. De warmte van het plasma maakt collageen aan voor een strakkere en soepele huid. En dat is precies wat je wilt. Een frisse, open blik en meer zichtbare oogleden.

Geen zorgen, we gebruiken verdovende crème zodat je zo min mogelijk van de behandeling voelt. 

Advies voor thuis

Advies voor thuis
Wil je graag het beste resultaat? Vermijd dan vanaf 4 weken voor en na de behandeling zoveel mogelijk de zon, zonnebank of zelfbruiner. En bescherm je huid met minimaal SPF 30.

Koelen na de behandeling is heel belangrijk om zwellen tegen te gaan. De zwelling kan de eerste 24 uur toenemen en neemt daarna weer af. Niet iedereen merkt de zwelling op. 

Na de behandeling zie je bruine stipjes op je oogleden. Deze veranderen in kleine korstjes. Krab deze niet weg, ze laten vanzelf los. Een nieuwe rozige (gevoelige) huid komt tevoorschijn, ook kan je huid nog wat schilferig zijn. Dit wordt in de weken tot maanden na de behandeling steeds minder.

Resultaten

Resultaat
De puntjes in je huid herstellen. Zo krijg je een mooie egalere huidstructuur terug en liften je oogleden. Het resultaat? Een opener blik en meer zichtbare oogleden. 

De behandeling zorgt voor aanmaak van collageen en elastine. Je huid heeft hier tijd voor nodig. Daarom zie je na ongeveer 3 maanden het eindresultaat van de behandeling. 

Doorgaans heb je genoeg aan 1 of 2 behandelingen. Dit hangt af van je wensen en klachten. Je bepaalt natuurlijk zelf wanneer je tevreden bent met het resultaat.