Huidverjonging

Een jongere egalere huid met meer volume en minder rimpels

De behandeling

Je huid wordt vanzelf ouder. Hou je de kwaliteit van je huid graag optimaal? Huidveroudering is goed te behandelen, ook zonder plastische chirurgie. Met onze ResurFX™ laser zetten we je huid flink aan het werk. Het resultaat? Een gezondere, sterkere huid en minder zichtbare rimpels. 

Zo werkt de ResurFX™ fractionele laser
Het woord fractioneel houdt in dat de laser niet één grote bundel aan licht afgeeft, maar honderden kleine lasertjes (pulsen). Al deze pulsen bereiken de diepere lagen van je huid en stimuleren de aanmaak van nieuw collageen. Zo worden fijne lijntjes minder zichtbaar, en krijg je een gezondere, stralendere huid. En dat zonder spuitjes of snijwerk. 

Duurt het lang en doet het pijn? 
De behandeling duurt 15 tot 60 minuten. Eerst tekenen we het te behandelen gebied af. Daarna gaat de laser aan de slag met het afgeven van pulsen op je huid. Dit voelt als warme prikjes. Door de gekoelde tip op de scanner is pijnstilling niet nodig. Na de behandeling verkoelen we je huid en smeren we deze in met een kalmerende crème en/of zonnebrandcrème. 

Een groot voordeel van de ResurFX™ is dat je huid rond de pulsen intact blijft. Hierdoor herstelt je huid sneller. De ResurFX™ gebruiken we ook tegen (acne)littekens en striae. 

Advies voor thuis

Scheer haren in het te behandelen gebied 1 dag voor de behandeling. Ga je voor harsen of epileren? Doe dit minimaal 5 dagen voor de behandeling, anders is je huid te gevoelig.

Wil je het beste resultaat? Stel je huid de laatste 4 weken voor de behandeling niet bloot aan de zon, zonnebank of een zelfbruiner. 

Ook na de behandeling is je huid extra kwetsbaar en gevoelig voor zonlicht, warmte en sommige huidproducten. Bescherm je met SPF 30 of hoger en ga voorzichtig met je huid om. Gebruik goede huidverzorgingsproducten. We helpen je graag hierbij.

Resultaat

Je huid is na de behandeling rood en licht gezwollen. De zwelling is meestal binnen 24 uur weg. De roodheid kan wat langer duren. Na een aantal dagen wordt je huid mogelijk bruin en zie je wat droge velletjes.

De eerste weken na de behandeling voelt je huid wat jeukerig of trekkerig. Dit betekent dat je huid hard aan het werk is. Door de weken zie je langzamerhand verbetering in je huid en huidskleur. Het eindresultaat is na een paar maanden zichtbaar. 

Er zijn gemiddeld 3 tot 5 behandelingen nodig. Elke behandeling geeft verbetering. En uiteindelijk bepaal je dus zelf hoeveel behandelingen nodig zijn. Tussen elke behandelingen zit een periode van ongeveer 4 weken.