Laser vlekjes en bultjes

Geen storende plekjes of wratjes meer

De behandeling

Huidoneffenheden zijn vaak onschuldige, goedaardige huidtumoren. Stoor jij je aan bultjes, wratjes of vlekjes in je gezicht of op je lichaam? Weghalen kan heel makkelijk met lasertherapie of plasma.

Lasertherapie
Zitten de plekjes in de buurt van je oog, dan is lasertherapie de ideale behandeling. Je bloed of pigment nemen de flitsen (pulsen) van de laser op. Hierdoor ontstaat warmte waardoor de plekjes verdwijnen.  

Plasma
Zitten de plekjes dichtbij je oog, dan  kiezen we voor plasma. Dit apparaat werkt zo verfijnd en precies, dat zelfs je kleinste plekjes te behandelen zijn. Plasma zorgt voor verdamping van je huid, dit gebeurt laag voor laag.

Wanneer kies je welke behandeling?
Beide behandelingen zijn lekker snel en efficiënt. Het behandelen van een plekje duurt hooguit een paar tientallen seconden. Heb je veel huidoneffenheden, dan duurt de behandeling langer. Je kan kleine prikjes of een branderig gevoel ervaren. Is de plek groter, dan wordt dit gevoel intenser

Intake
Tijdens de intake checken en beoordelen we je huidoneffenheden. Bij twijfel verwijzen we je door naar de huisarts.

Advies voor thuis

Koel je huid als deze na de behandeling warm aanvoelt. 

Je huid is extra gevoelig voor zonlicht en warmte. Vermijd daarom 4 weken voor en na de behandeling de zon, zonnebank of zelfbruiner. Wacht ook even met een bezoekje aan de sportschool of sauna. 

Bescherm je huid met minimaal SPF 30. Wil je weten welke producten goed zijn voor je huid? We helpen je graag. 

Resultaten

Direct na de behandeling verkleuren de behandelde plekjes (afhankelijk van de behandelmethode) wit-grijs of bruin-zwart. Zo weten we dat de behandeling werkt. Hierna verschijnt een korstje. Na 2 weken zijn de behandelde plekjes meestal helemaal genezen zonder litteken.  

De meeste plekjes zijn met 1 behandeling volledig verdwenen. Soms is een herhaalbehandeling nodig. Dit wordt allemaal tijdens de intake besproken.