Jouw huid in topconditie!

Even voorstellen:

Maritza Keijman

Huidtherapeut / eigenaresse
Lid NVH
KP registratie nummer: 89910960788
AGB code: 90047240

Mensen helpen en adviseren bij huidproblemen. Daar keek ik in 2007 al naar uit. Ik was net afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en klaar om als huidtherapeut aan de slag te gaan.

We zijn nu heel wat jaren verder en nog steeds vind ik het fantastisch om anderen te helpen bij het verbeteren van de huid. Inmiddels vanuit Nova Pellis, de praktijk waar ik supertrots op ben. Ik hou van de afwisseling en het nauwe contact met onze klanten. Elke huid is anders, dus is en blijft voor mij een uitdaging om een mooi behandelplan voor iemand te maken.

Jouw huid weer in topconditie krijgen, dat is mijn doel!

Maritza Keijman

Ingrid Gerritsen

Huidtherapeut
Lid NVH
KP registratie nummer: 59910523488
AGB code: 90037747

Precies een jaar na Maritza was ik klaar met mijn studie, ook aan de Hogeschool Utrecht. Mijn carrière begon in een laserkliniek en vervolgde ik bij een praktijk in Zevenaar. Alles wat ik hier heb geleerd, neem ik nog steeds mee in de praktijk. Met name eerlijkheid vind ik belangrijk in mijn werk, daar is elke klant bij gebaat. 

Vanaf 2017 werk ik samen met Maritza. Eerst vanuit 4YourSkin en nu bij Nova Pellis. Dit doe ik met heel veel plezier. Want het geeft me elke dag weer energie dat we zoveel mensen blij maken met hun 'nieuwe' huid. 

Ik geef eerlijk en deskundig advies, daar heb je het meeste aan!

Ingrid Gerritsen