Peelings

Voor een frisse en egale huid

De behandeling

Is je huid toe aan een flinke opknapbeurt? Vernieuw je huid met een stevige peeling. In onze peelings zitten verschillende zuren die ervoor zorgen dat je dode huidcellen beter loslaten. Je lichaam reageert hierop en maakt nieuwe cellen aan. Ook raakt je huid beter gehydrateerd na de peeling. Het resultaat? Een frisse en egalere huid.  

En dat is niet alles. Peelings werken ook goed tegen acne, acnelittekens, een rokershuid, pigmentvlekken, grove poriën, een droge huid, zonschade, rosacea (rode en onregelmatige huid) en fijne lijntjes. Kortom, van een peeling op z'n tijd verbetert elke huid. 

Onze peelings bevatten verschillende soorten zuren en zijn er in een aantal intensiteiten. Zo weet je zeker dat je een peeling krijgt die past bij je huidtype en eventuele huidklachten. 

Advies voor thuis

Wil je graag het beste resultaat? Gebruik vooraf, tijdens en na de behandeling goede verzorgingsproducten. Je huid staat hierdoor meer open voor verbetering. Bescherm daarnaast je huid met minimaal SPF 30. En vermijd tijdens de behandelperiode de zon, zonnebank of zelfbruiner. Zo help je mee aan de beste huidconditie. En herstelt je huid op een veilige manier. 

Resultaat

We nemen met je door welke peeling bij je past. Meestal zijn meer behandelingen nodig voor het beste resultaat. 

Na de behandeling ziet je huid er rood uit. Daarna laat je huid langzaam los in de vorm van kleine velletjes. Geen zorgen, dit is een normale reactie. Want je oude huid maakt plaats voor een fris nieuw jasje.