Littekenbehandeling

Verminderde littekens én een gezondere huid

De behandeling

Littekens verdwijnen meestal niet vanzelf. Wil je littekens laten verwijderen of minder zichtbaar laten zijn? Afhankelijk van het soort litteken behandelen we je met de ResurFX™ laserbehandeling, de SkinPen of een intensieve peeling. 

ResurFX™ laserbehandeling
De laser die we gebruiken geeft niet één grote bundel aan licht af, maar honderden kleine lasertjes (pulsen). Al deze pulsen bereiken de diepere lagen van je huid en stimuleren de aanmaak van nieuw collageen. Zo worden je littekens en andere oneffenheden minder zichtbaar. En wordt je huid ook nog sterker en gezonder. 

Medisch microneedlen (SkinPen) 
Piepkleine naaldjes maken miniscule kanaaltjes in je huid. Hierdoor versnelt de aanmaak van nieuw collageen en wordt de huidstructuur van je littekens soepeler en egaler. De SkinPen geeft je huidcellen ook gelijk een boost, waardoor je huid meer straalt en de kleur van je litteken bijtrekt.

Peelings
Onze peelings hebben zuren en ingrediënten die ervoor dat je bovenste huidlaag vernieuwd. Daarom werkt deze behandeling perfect bij oppervlakkige littekens. Je huid wordt egaler en zal qua kleur wat bijtrekken. Daarnaast krijg je gelijk een frisse en egalere huid van een peeling. 

Advies voor thuis

Een zo mooi mogelijke huid voor jou. Dát is ons doel. Voor het beste resultaat adviseren we je om goede huidverzorgingsproducten te gebruiken. Op deze manier houd je de conditie van je huid op peil. 

Soms raden we je aan om bepaalde producten niet meer te gebruiken. Dit doen we als producten het herstel van je huid belemmeren. Anders is het zonde van de behandeling.

Resultaat

De best passende behandeling hangt af van het soort litteken. Het resultaat hangt af van de gekozen behandeling. 

Bij alle behandelingen zullen je littekens verminderen of zelfs verdwijnen. Vaak zal je er ook een gezondere en egalere huid voor terugkrijgen.