Pigmentbehandeling

Pak pigment aan op drie verschillende manieren

De behandeling

Heb je ze ook? Donkere of witte pigmentvlekken op je huid? Pigment ontstaat door een opeenhoping, of juist het missen van huidpigment. Dit kan genetisch zijn, denk aan sproeten of moedervlekken. Ook kan het komen door de zon, zwangerschap, anticonceptie, geneesmiddelen of andere redenen. Wil je pigmentvlekken aanpakken? Ga voor een peeling, lasertherapie of SkinPen behandeling. 

Peelings
Onze peelings hebben zuren en ingrediënten die goed werken tegen pigment. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat je pigment in de bovenste huidlaag afschilfert. Ook werken ze de aanmaak van pigment tegen, zodat de vlekken lichter worden of zelfs verdwijnen. Daarnaast krijg je gelijk een frisse en egalere huid van een peeling. Win-win toch?

Lasertherapie
Het licht van de laser neemt pigment op. Hierdoor breekt je lichaam het pigment af en ruimt het daarna op. We werken bij deze behandeling met hele precieze lasers. Het is namelijk belangrijk dat de laser de juiste plekken in en op je huid raakt. En niet het gezonde weefsel meepakt. 

Medisch microneedlen (SkinPen) 
Laat je pigment behandelen met de SkinPen? Dan krijgt je eerste huidlaag een soort van reset. De celdeling krijgt een boost, waardoor je versneld nieuwe en gezonde huidcellen aanmaakt. De oude en beschadigde huidcellen laten binnen een paar dagen los. Het resultaat? Een stralende en gladde huid. 

Advies voor thuis

Pigment kan hardnekkig zijn. Verzorg je huid daarom elke dag goed. Gebruik de juiste verzorgingsproducten tegen UV straling, infrarood en zichtbaar licht. Dring pigment terug en voorkom nieuw pigment zoveel mogelijk met producten die pigmentonderdrukkende ingrediënten hebben.

Wil je graag weten welke producten je hierbij nodig hebt? We helpen je graag.

Resultaten

Het resultaat is afhankelijk van het soort pigment en welke aanpak je kiest. Soms is zelfs 1 behandeling al voldoende!

Wat je ook kiest, bij alle behandelingen zullen je pigmentvlekken verminderen of zelfs verdwijnen. Vaak zal je er ook een gezondere en egalere huid voor terugkrijgen.